Yrityslainojen vertailu – Löydä paras yrityslaina kilpailuttamalla

Yrityslainojen vertailu ennen itse yrityslainan hakemista on aina enemmän kuin paikallaan.

Yrityslaina tai yritysrahoitus on usein tärkeä osa liiketoiminnan kasvua ja kehitystä.

Olitpa sitten aloitteleva yrittäjä, joka tarvitsee alkupääomaa, tai vakiintunut toimija, joka laajentaa liiketoimintaansa, oikeanlaisen yritysrahoituksen löytäminen voi tehdä suuren positiivisen eron menestyksellesi.

Jos haluat kilpailuttaa ja vertailla edullisen yrityslainatarjouksen, valitse jokin seuraavista:

 1. Kredita
 2. Qred
 3. Zmarta

Nämä kolme ovat ehdottomasti kolme suosituinta ja käytetyintä yrityslainapalvelua tällä hetkellä.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, miksi yrityslainojen vertailu on merkityksellistä ja miten yrityslainavertailu tehdään tehokkaasti.

Miksi vertailla yrityslainoja?

yrityslaina vertailu a ja bYrityslainojen vertailu auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun yrityksellesi useista syistä:

Kustannustehokkuus

Yrityslainojen kustannukset voivat vaihdella huomattavasti eri lainantarjoajien välillä.

Vertailemalla lainoja voit löytää edullisimman koron ja alhaisimmat lisäkulut, mikä säästää yrityksellesi rahaa pitkällä aikavälillä.

Yrityslaina ja yritysrahoitus -mahdollisuudet

Eri yrityslainantarjoajat voivat tarjota erilaisia lainatyyppejä ja rahoitusratkaisuja.

Yrityslainojen vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan yrityslaina lainatyypin, oli kyse sitten lyhytaikaisesta toimintapääomasta, laitehankinnoista tai pitkäaikaisemmasta kasvurahoituksesta.

Maksuehdot

Lainojen takaisinmaksuehdot voivat vaihdella huomattavasti.

Vertailemalla yrityslainoja voit valita sellaiset maksuehdot, jotka sopivat yrityksesi kassavirtaan ja taloudelliseen tilanteeseen parhaiten.

Palvelun laatu

Kaikkien lainantarjoajien tarjoama palvelu ja tuki ei ole saman arvoista. Taso voi vaihdella suuresti jopa saman yrityksen sisällä eri vuosina, joten kannattaa olla tarkkana.

Vertailemalla yrityslainojen tarjoajia voit valita sellaisen, joka tarjoaa hyvää asiakaspalvelua ja tukea koko laina-aikana.

yritysrahoitus

Kuinka vertailla yrityslainoja tehokkaasti?

Yrityslainojen vertailu voi tuntua haastavalta, mutta edullisin yrityslaina ja sen hyödyntäminen voi olla olennainen osa liiketoiminnan kasvua.

Jos ihmettelet, miksi pankki ei myöntänyt lainaa yritykselle, niin se ei ole poikkeuksellista näissä olosuhteissa ja taloustilanteessa.

Siksi suosittelemekin tietty kolme yrityslaina -palvelu/-kilpailuttajaa, sillä ne osallistuvat monen pankin ja yrityslainafirman luottojen kilpailuttamiseen.

Tässä muutamia vinkkejä tehokkaaseen yrityslainavertailuun:

Määritä yritysrahoituksen tarve

Ennen yrityslainojen vertailun aloittamista, määritä tarkasti, kuinka paljon yritysrahoitusta tarvitset ja mihin tarkoitukseen.

Tämä auttaa sinua suodattamaan pois ne yrityslainapalvelut, jotka eivät tarjoa juuri tarvitsemaasi lainamäärää tai lainatyyppejä.

Vertaile yrityslainan korkoja ja kuluja

Korko on yksi merkittävimmistä tekijöistä yrityslainojen kokonaiskustannuksissa.

Vertaile eri yrityslainan korkoja ja muita kuluja saadaksesi käsityksen siitä, kuinka edullista lainaaminen heiltä on.

Tarkista takaisinmaksuehdot

Kiinnitä erityistä huomiota lainojen takaisinmaksuehtoihin, kuten maksuohjelmaan ja mahdollisiin ennakkomaksuihin.

Varmista, että ehdot sopivat yrityksesi taloudelliseen tilanteeseen.

Käy läpi yrityslainantarjoajia

Tutki aina lainantarjoajien mainetta ja asiakasarvosteluja sekä lue kokemuksia. Tässä voi käyttää apuna Yrityslainaraha.fi:n tarjontaa ja tukena esimerkiksi Finnveraa.

Luotettava ja ammattimainen lainantarjoaja on tärkeä osa onnistunutta yritysrahoitusratkaisua.

Kysy yrityslaina -tarjouksia eri palveluiden kautta

Älä epäröi pyytää yrityslaina tarjouksia useammalta lainantarjoajalta. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen eri vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista neuvotella paremmista ehdoista.

Yrityslainojen vertailu vaatii aikaa ja vaivaa, mutta se voi säästää yrityksesi huomattavia summia rahaa ja auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä liiketoiminnan kehityksen suhteen.

Muista aina lukea lainaehdot huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista ja hanki tarvittaessa ammatillista neuvontaa rahoitusratkaisujen suhteen.

Yrityslainojen vertailu on investointi tulevaisuuteesi, ja se voi auttaa yritystäsi saavuttamaan uusia korkeuksia.

Vertailumme parhaat yrityslainat

Tässä osiossa esittelee kolme luotettavaa ja suosittua vaihtoehtoa, jotka ovat tehneet nimensä tarjoamalla yrityksille rahoitusratkaisuja. Zmarta, Qred ja Kredita ovat kaikki varteenotettavia vaihtoehtoja, kun tarvitset yrityksellesi räätälöityä yrityslainaa tai yritysrahoitusta.

Käymme läpi näiden lainantarjoajien tarjoamat palvelut ja vertailemme niitä auttaaksemme sinua tekemään parhaan päätöksen liiketoimintasi yrityslaina tarpeisiin.

Kredita

Kredita on yritys, joka keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin tarjoten rahoitusratkaisuja parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Kredita pyrkii helpottamaan yritysten mahdollisuuksia saada tarvitsemaansa rahoitusta. Hakemalla rahoitusta

Kreditan kautta saat mahdollisuuden vastaanottaa useita yritysrahoitustarjouksia vain 24 tunnin sisällä hakemuksen tekemisestä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivan rahoitusratkaisun.

Kreditan yrityslainapalvelut perustuvat kattaviin tietoihin. Voit parantaa lainahakemuksesi mahdollisuuksia lataamalla tilinpäätöstietoja ja muita asiaankuuluvia asiakirjoja.

Tämä lisätieto mahdollistaa lainanantajille tarkemman riskinarvioinnin yrityksestäsi, mikä taas usein johtaa korkeampaan hyväksymisprosenttiin ja parempiin lainaehtoihin.

Kreditan yrityslaina etuja ovat:

 • Mahdollisuus päästä käsiksi erilaisiin yritysrahoitusvaihtoehtoihin, mukaan lukien yrityslainat, laskurahoitus ja kiinteistölainat.
 • Mahdollisuus parantaa hakemusta lataamalla tilinpäätöstiedot ja muut liiketoimintaa koskevat dokumentit.
 • Kredita tarjoaa omistautuneen neuvonantajan, joka auttaa sinua koko rahoitusprosessin ajan.
 • Kredita on toimittanut onnistuneesti lainarahoitusta yli 15 000 pohjoismaiselle yritykselle.
 • Kreditan fokus on yksinomaan yritysrahoituksessa.
 • Lainan hakeminen on ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Lainasummat Kreditalla vaihtelevat 5 000 eurosta 3 000 000 euroon, ja laina-aika voi olla 1-60 kuukautta.

Hakijalta vaaditaan, että hän on rekisteröity yksityinen elinkeinonharjoittaja, osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö tai avoin yhtiö.

Yrityksen tulee myös täyttää liikevaihtovaatimukset, joita ovat vähintään 5 000 euroa kuukaudessa tai vähintään 60 000 euroa vuodessa.

Kredita tarjoaa räätälöityjä rahoitusratkaisuja yrityksille, jotka etsivät sopivaa rahoitusta liiketoimintaansa varten.

Zmarta

Zmartan yrityslainavertailu tarjoaa kätevän ja maksuttoman tavan vertailla erilaisia yrityslainoja.

Zmartan avulla voit lähettää lainahakemuksen useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti. Prosessi on vaivaton, ja hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Lisäksi Zmartan ammattitaitoinen asiakaspalvelu on aina tukenasi, valmiina auttamaan chatin tai puhelimen välityksellä.

Yrityslainojen vertailu Zmartan avulla on helppoa, mutta siihen liittyy tiettyjä vaatimuksia. Voit käyttää palvelua, jos omistamasi yritys on osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai toiminimi.

Useimmat yhteistyökumppaneista edellyttävät, että yrityksesi on toiminut vähintään 6 kuukautta, ja luotonmyöntäjät edellyttävät yleensä puhtaita luottotietoja ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Zmartan yrityslaina -vertailu lyhyesti:

 • Tarjolla on vakuudettomia yrityslainoja aina 1,5 miljoonaan euroon asti.
 • Hyväksytyt yritysmuodot ovat toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö ja osakeyhtiö.
 • Lainaa voi hakea moniin eri tarkoituksiin, kuten laitteiden hankinta, tilojen remontointi, velkojen jälleenrahoitus, työntekijöiden palkkaaminen, käyttöpääoman lisääminen, varaston laajentaminen, markkinointi ja muut tarpeet.
 • Takaisinmaksuaika vaihtelee 1-48 kuukauden välillä.
 • Palvelun kohderyhmänä ovat 1-15 hengen yritykset, jotka etsivät rahoitusratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun

Qred yrityslaina

Qred yrityslaina tarjoaa suomalaisille pienyrittäjille joustavaa ja nopeaa rahoitusratkaisua.

Lainasummat vaihtelevat 1.000 – 200.000 € välillä, mahdollistaen erilaiset investoinnit ja liiketoiminnan kehittämisen.

Yksi Qredin suurimmista vahvuuksista on sen läpinäkyvä hinnoittelu. He eivät peri avaus- tai ylläpitomaksuja, eikä muitakaan piilokuluja. Yrittäjän tarvitsee huolehtia vain kiinteistä kuukausikuluista, ja näitä kulujakin maksetaan vain niiltä kuukausilta, kun lainaa on käytössä.

Qred on sitoutunut tarjoamaan nopeita lainapäätöksiä. Heidän nopea hakemusprosessinsa mahdollistaa lainapäätöksen saamisen tunnissa, jolloin yrittäjä voi suunnitella rahoituksen käytön nopeasti.

Uutena palveluna Qred tarjoaa VISA-yritysluottokorttia. Kortti on kuluton ja tarjoaa mahdollisuuden maksuaikaan yrityksen ostoksille. Lisäksi korttiin sisältyy 1 % maksutapaetu kaikista yrityksen hankinnoista.

Qredin asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja palvelee arkipäivisin klo 8 – 19. Lainanhakijat saavat lainatarjouksen tunnissa ja rahat voivat olla samana päivänä käytettävissä.

Qredin lainanhakijan näkökulmasta tärkeimpiä etuja ovat laina-ajan joustavuus, läpinäkyvä hinnoittelu ilman piilokuluja ja nopea lainaprosessi.

Yrittäjät voivat myös maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Lisäksi Qredin lainapalvelu on saatavilla verkossa 24/7, mikä mahdollistaa lainan hakemisen juuri silloin kun se parhaiten sopii.