Remonttilaina – Hae edullista lainaa asunnon tai mökin remontointiin

Remonttilaina voi mahdollistaa ”jännittävän seikkailun”, eli remontin, joka nostaa kotisi tai mökkisi arvoa ja parantaa sen yleistä viihtyisyyttä.

Kuitenkin monille remontin toteuttaminen voi tuottaa taloudellisia haasteita – halpaa lystiä se ei nimittäin ole. Juuri tässä tilanteessa remonttilaina astuu kuvaan tarjoten rahoitusvaihtoehdon remontointiprojektien toteuttamiseen.

Jopa lähes kolmannes hakijoista on löytänyt sopivan ja edullisen remonttilainaratkaisun meidän kautta kilpailuttamalla.

Lainasummat:1000-60.000 €

Laina-aika:1-20 v.

Korko:4-20 %

 • Lainaa noin 24 tunnissa ilman vakuuksia ja takaajaa
 • Nopea lainanvälityspalvelu toimii 24/7
 • Usein edullisin lainojen yhdistämiseen

Lainasummat:1000-60.000 €

Laina-aika:1-15 v.

Korko:4,41-20 %

 • Maksuton lainavertailu
 • Yksi hakemus: yli 25 lainatarjousta
 • Tehokas opas lainaviidakossa

Lainasummat:500-60.000 €

Laina-aika:1-20 v.

Korko:4,1-20 %

 • Kilpailuttaa lainat ja antaa sinun valita parhaan
 • Nopeaa lainaa pienellä korolla
 • Yksi tehokkaimmista kilpailutuspalveluista

Lainasummat:500-60 000 €

Laina-aika:1-15 v.

Korko:5,2-19 %

 • Yli 20 pankin lainapäätökset hetkessä
 • Halvat lainat erinomaisilla lainaehdoilla
 • Tuloturvavakuutus ja muita erikoisominaisuuksia

Lainasummat:500-60.000 €

Laina-aika:1-15 v.

Korko:4,5-20 %

 • Yhteistyössä jopa 27 pankin kanssa
 • Tekee halvimman lainan löytämisestä helppoa
 • Isot lainat ilman vakuuksia heti tilille

Lainasummat:1-4000 €

Laina-aika:3-54 kk

Korko:5-15 %

 • Joustoluotto. Toimii aivain kuten luottokortti
 • Tilitykset poikkeuksellisesti ympärivuorokautisesti
 • Markkinoiden nopein lainapäätös ja maksu

Lainasummat:500-60 000 €

Laina-aika:1-15 v.

Korko:4,5 - 20 %

 • Kilpailuttaa ja vertaa lainapalvelut
 • Halvin mahdollinen lainatarjous täysin ilmaiseksi
 • Rahat tilille vuorokaudessa

Lainasummat:1000-50 000 €

Laina-aika:60 - 144 kk

Korko:6-17 %

 • Luotettava pohjoismaalainen pankkipalvelu
 • Lainaa turvallisesti ja edullisella korolla
 • Rinnakkaishakija mahdollinen (parempi korko)

Remonttilaina tarjoaa mahdollisuuden rahoittaa remontti ilman tarvetta käyttää säästöjäsi tai vähentää muita tärkeitä menoja. Se voi auttaa sinua kattamaan remontin kustannukset, kuten materiaalit, työvoiman ja ammattilaisten palkkiot, ja antaa sinulle taloudellisen joustavuuden suunnitella ja toteuttaa unelmiesi remontti.

Tässä remonttilaina tietopakkauksessa tutustumme vakuudettoman remonttilainan käsitteeseen tarkemmin ja kerromme sen hyödyistä, hakuprosessista, ehdoista sekä miten voit valita sopivan remonttilainan edullisesti ilman vakuuksia. Pääset myös tutustumaan remonttilainan vaikutuksiin talouteen ja velanhoitoon sekä lukemaan asiakkaiden kokemuksia ja suosituksia.

Lopulta ymmärrät, miten remonttilaina voi olla tärkeä rahoitusvaihtoehto asunnon tai mökin remontointiin, auttaen sinua saavuttamaan unelmiesi kodin tai lomanviettopaikan.

Remonttilainan ominaisuudet ja ehdot

ominaisuudetRemonttilaina voi olla tehokas tapa rahoittaa kodin tai mökin remontointi, mutta ennen kuin tartut siihen, on tärkeää ymmärtää remonttilainan ominaisuudet ja ehdot.

Tässä osiossa tutustumme tarkemmin remonttilainan keskeisiin piirteisiin, kuten lainasummiin, takaisinmaksuaikaan, korkoihin ja vakuuksiin. Selvitämme myös, mitä luottokelpoisuusvaatimuksia voi olla ja mitä tietoja sinun tulee toimittaa lainahakemuksessa. Ymmärtämällä remonttilainan ehdot voit tehdä parempia päätöksiä ja valita sopivan lainavaihtoehdon remonttitarpeisiisi.

Remonttilainoja on kolme eri tyyppiä ja seuraavaksi tarkastelemme niitä tarkemmin yksitellen. Lue eteenpäin saadaksesi kattavan yleiskuvan remonttilainan ominaisuuksista ja ehtoista, jotta voit suunnitella remonttisi taloudellisesti kestävällä tavalla.

Vakuudellinen kulutusluotto remonttilainaksi – Turvallinen ja joustava rahoitusvaihtoehto

Vakuudellinen kulutusluotto tarjoaa turvallisen ja joustavan tavan rahoittaa remonttiprojekti, hyödyntäen omaisuutta, kuten asuntoa tai mökkiä, vakuutena lainalle.

Vakuudellinen remonttiluotto toimii siten, että sinun täytyy tarjota vakuudeksi omaisuutta, jolla on arvoa, esimerkiksi kiinteistö.

Tämä vakuus antaa lainanantajalle varmuuden lainan takaisinmaksusta ja mahdollistaa edullisemmat lainaehdot verrattuna vakuudettomaan lainaan.

Remonttilainaan on tarjolla usein lisäjoustoa, jos siinä on vakuudet

Koska lainanantaja saa vakuuden, he voivat tarjota suurempia lainasummia, pidempiä takaisinmaksuaikoja ja alhaisempia korkoja. Lisäksi vakuudellinen kulutusluotto tarjoaa joustavuutta, sillä voit käyttää lainaa remontin lisäksi myös muihin taloudellisiin tarpeisiin.

On tärkeää huomioida, että vakuudellinen kulutusluotto edellyttää omaisuuden vakuuttamista, joten sinun on oltava valmis sitomaan omaisuutta lainan vakuudeksi.

Lisäksi luottokelpoisuutesi ja taloudellinen tilanteesi vaikuttavat lainan myöntämiseen ja sen ehtoihin. On erittäin tärkeää muistaa turvallisuus ja vastuullisuus ja noudattaa vastuullisen lainaamisen logiikkaa.

Vakuudeton remonttilaina – Helppo ja nopea rahoitus ilman vakuuksia

Vakuudeton remonttilaina tarjoaa joustavan rahoitusvaihtoehdon ilman tarvetta asettaa omaisuutta vakuudeksi.

vakuudeton remonttilainaVakuudeton remonttilaina tarkoittaa, että voit saada lainaa remonttisi rahoittamiseen ilman, että sinun tarvitsee tarjota omaisuutta vakuudeksi. Tämä tekee lainan hakemisesta ja prosessista yksinkertaisemman ja nopeamman.

Vakuudettomassa remonttilainassa lainan myöntämiseen vaikuttavat luottokelpoisuutesi ja taloudellinen tilanteesi. Lainanantaja arvioi hakemuksesi perusteella lainan myöntämisen ja määrittää lainan ehdot, kuten lainasumman, takaisinmaksuajan ja korkotason.

Yksi vakuudettoman remonttilainan eduista on, että sinun ei tarvitse sitoa omaisuutta tai riskeerata sen menettämistä lainan takaisinmaksun epäonnistuessa. Lisäksi vakuudettoman lainan hakeminen on usein nopeampaa ja helpompaa kuin vakuudellisen lainan.

Joustoluotto – Remonttilainaa joustavammin

Joustoluotto netistä on ratkaisu ongelmiisi, mikäli tarvitset joustavaa ja helposti saatavilla olevaa rahoitusta, joka mahdollistaa remontin toteuttamisen omien tarpeidesi ja aikataulusi mukaan.

Joustoluotto on joustava lainamuoto, joka antaa sinulle mahdollisuuden nostaa tarvitsemasi summa rahaa aina tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa, että sinulla on käytössäsi ennalta määritelty luottoraja, ja voit nostaa rahaa tarpeen mukaan remontin eri vaiheissa. Joustoluotto antaa sinulle vapauden hallita omaa talouttasi ja käyttää rahoitusta juuri niin kuin haluat.

Remontin aikana saatat kohdata yllättäviä kustannuksia tai muutoksia suunnitelmiin. Joustoluotto antaa sinulle joustavuuden reagoida näihin muutoksiin ilman tarvetta uuden lainahakemuksen tekemiseen. Voit nostaa rahaa luottorajasi puitteissa ja maksaa takaisin ainoastaan siitä osuudesta, jonka olet käyttänyt.

Joustoluoton korko määräytyy yleensä nostetun summan mukaan, eli maksat korkoa vain käytössäsi olevasta summasta. Tämä mahdollistaa sen, että maksat kuluja ainoastaan siitä osasta lainaa, jonka olet nostanut, etkä koko luottorajasta. Lopullinen kokonaiskorko määritetään suurimmalta osin tulojen perusteella, ja vaikka remonttiin lainaa pienituloiselle, parempituloisena sinulla on paremmat mahdollisuudet aina, myös joustoluoton kohdalla.

Joustoluotto tarjoaa myös joustavan takaisinmaksun. Voit valita, haluatko maksaa lainan takaisin kerralla vai pienemmissä erissä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa takaisinmaksun omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja remontin aikatauluun.

Remonttilainan hakeminen ja prosessi – Askel askeleelta kohti unelmiesi remonttia

Kun olet päättänyt rahoittaa kodin tai mökin remontin remonttilainalla, seuraava askel on lainahakemuksen tekeminen.

Remonttilainan hakeminen voi aluksi vaikuttaa hieman monimutkaiselta, mutta se on yleensä suoraviivainen prosessi. Tässä osiossa käymme läpi remonttilainan hakemisen vaiheet askel askeleelta.

 1. Tee tarvittava suunnittelu ja budjetointi: Ennen lainahakemuksen tekemistä on tärkeää suunnitella remontti huolellisesti ja tehdä budjetti. Selvitä, kuinka paljon rahaa tarvitset remontin toteuttamiseen ja millaisia kustannuksia remontti tulee sisältämään.
 2. Vertaile eri lainantarjoajia: Tutki eri lainantarjoajien tarjouksia ja vertaile niitä. Vertaillessasi kiinnitä huomiota lainan korkoihin, takaisinmaksuehtoihin, laina-aikaan ja muihin lainaan liittyviin kuluihin. Valitse lainantarjoaja, joka tarjoaa sinulle parhaat ehdot tarpeisiisi.
 3. Täytä lainahakemus: Kun olet valinnut sopivan lainantarjoajan, täytä lainahakemus. Lainahakemuksessa sinun tulee antaa henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi, osoite, tulotiedot ja työhistoria. Tarvittaessa saatetaan pyytää myös lisätodisteita, kuten palkkakuitteja tai tiliotteita.
 4. Odota lainapäätöstä: Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, sinun tulee odottaa lainapäätöstä. Lainapäätös voi tulla melko nopeasti tai kestää muutaman päivän riippuen lainantarjoajasta ja hakemuksen käsittelystä. Lainapäätöksen saatuasi saat tietää, onko hakemuksesi hyväksytty ja millaiset lainaehdot sinulle tarjotaan.
 5. Hyväksy lainatarjous/lainalupaus: Jos saat lainapäätöksen ja olet tyytyväinen siihen, voit hyväksyä lainatarjouksen. Lue huolellisesti lainaehtoihin liittyvät tiedot ja varmista, että ymmärrät takaisinmaksuun liittyvät velvoitteet ja kulut.
 6. Allekirjoita lainasopimus: Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus. Tässä vaiheessa sinun tulee sitoutua takaisinmaksusuunnitelmaan ja varmistaa, että olet selvillä kaikista lainan ehtoihin liittyvistä seikoista.
 7. Lainan saaminen ja käyttöönotto: Kun lainasopimus on allekirjoitettu, lainanantaja siirtää myönnetyn lainasumman tilillesi. Voit käyttää näitä varoja remontin rahoittamiseen tarpeesi mukaan. Muista seurata tarkasti lainan käyttöä ja käyttää varat remonttiin liittyviin kustannuksiin.
 8. Takaisinmaksusuunnitelman noudattaminen: Remonttilainassa on sovittu takaisinmaksusuunnitelma, joka sisältää maksuerät ja niiden eräpäivät. On tärkeää noudattaa takaisinmaksusuunnitelmaa ja maksaa erät ajallaan. Seuraa tarkasti takaisinmaksua ja varmista, että sinulla on riittävät varat maksujen suorittamiseen.
 9. Mahdolliset lisäkustannukset ja muutokset: Remontin aikana saattaa ilmetä lisäkustannuksia tai muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan. Ota tarvittaessa yhteyttä lainanantajaan ja keskustele mahdollisista muutoksista tai lisärahoitustarpeista. Muista kuitenkin, että lisäkustannukset voivat vaikuttaa takaisinmaksuaikatauluun ja kokonaiskustannuksiin.
 10. Lainan takaisinmaksu: Takaisinmaksuaika riippuu lainasopimuksessa sovitusta aikataulusta. Huolehdi, että maksat lainan erät ajallaan ja noudatat sovittua takaisinmaksusuunnitelmaa. Täytä taloudelliset velvoitteesi ja huolehdi siitä, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitun aikataulun mukaisesti.

Remonttilainan hakeminen ei ole hankala prosessi

Remonttilainan hakeminen ja prosessi voi tuntua aluksi monimutkaiselta, mutta se on yleensä suhteellisen suoraviivainen. Tarkkaile huolellisesti lainatarjouksia, vertaile eri vaihtoehtoja ja varmista, että ymmärrät lainan ehdot ennen allekirjoittamista. Muista myös suunnitella remontti huolellisesti ja budjetoida kustannukset realistisesti.

Näin voit toteuttaa unelmiesi remontin joustavasti ja hallitusti remonttilainan avulla.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä – Tehokas tapa rahoittaa kodin remontti

Kun kodin remontti on ajankohtainen, rahoituksen järjestäminen voi olla haasteellista. Remonttilaina asuntolainan yhteydessä tarjoaa kuitenkin tehokkaan ja kätevän tavan rahoittaa remontti, samalla hyödyntäen jo olemassa olevaa asuntolainaasi.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä tarkoittaa sitä, että lisäät nykyiseen asuntolainaasi tai otat uuden asuntolainan, jonka avulla rahoitat kodin remontin. Tämä lähestymistapa tarjoaa useita etuja ja mahdollistaa remontin rahoittamisen turvallisesti ja edullisesti.

Yksi suurimmista eduista remonttilainan ottamisessa asuntolainan yhteydessä on alhainen korkotaso. Asuntolainat yleensä tarjoavat matalampia korkoja kuin perinteiset kulutusluotot tai remonttilainat, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Tämä tarkoittaa, että voit säästää huomattavasti korkokuluissa verrattuna muihin rahoitusvaihtoehtoihin.

Toinen etu on yksinkertaisuus ja helppous. Sinun ei tarvitse hakea erillistä remonttilainaa, vaan voit käsitellä remonttirahoitusta suoraan asuntolainasi yhteydessä. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse käydä läpi erillistä lainahakemusta ja neuvotella uudesta lainasta.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että remonttilaina asuntolainan yhteydessä voi vaikuttaa asuntolainasi ehtoihin ja takaisinmaksuaikaan. Muista keskustella lainanantajasi kanssa ja selvittää, miten remonttilaina vaikuttaa kokonaislainaasi ja sen takaisinmaksuaikatauluun.

Tärkeää ennen, kuin sitoudut remonttilainaan asuntolainan kanssa:

Ennen kuin sitoudut remonttilainaan asuntolainan yhteydessä, tee huolellinen suunnittelu ja budjetointi remonttikustannuksista. Tarkista myös luottokelpoisuutesi ja varmista, että sinulla on taloudelliset resurssit selviytyä sekä asuntolainan että remonttilainan takaisinmaksusta.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä tarjoaa tehokkaan ja kätevän rahoitusvaihtoehdon kodin remonttiin. Se yhdistää asuntolainan edut remonttirahoituksen joustavuuteen ja mahdollistaa remontin toteuttamisen helposti ja edullisesti. Muista kuitenkin tehdä huolellinen suunnittelu ja arvioida tarkasti omat tarpeesi ja taloudellinen tilanteesi ennen kuin sitoudut remonttilainaan asuntolainan yhteydessä. Tutki eri pankkien ja lainanantajien tarjouksia vertaillaksesi korkoja, takaisinmaksuehtoja ja muita lainan ehtoja.

Kun olet tehnyt vertailua ja päätöksen ottaa remonttilaina asuntolainan yhteydessä, ota yhteyttä pankkiin tai lainanantajaan ja käy läpi lainahakemusprosessi. Sinun tulee toimittaa tarvittavat dokumentit ja tiedot, jotta hakemus voidaan käsitellä.

Remonttilaina: palveluntarjoajat ja niiden vertailu – Valitse sopiva rahoittaja remontillesi

On tärkeää tehdä huolellista vertailua eri lainantarjoajien välillä, jotta löydät parhaan mahdollisen rahoitusvaihtoehdon tarpeisiisi. Tässä osiossa käymme läpi joitakin suosittuja remonttilainan tarjoajia ja annamme vinkkejä vertailun helpottamiseksi.

 1. Pankit: Useimmat perinteiset pankit tarjoavat remonttilainoja, ja ne voivat olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on jo tili kyseisessä pankissa tai olet valmis avaamaan tilin. Pankit yleensä tarjoavat kilpailukykyisiä korkoja ja erilaisia lainaehtoja, jotka voivat vaihdella pankkien välillä.
 2. Rahoituslaitokset: On olemassa myös erilaisia rahoituslaitoksia, jotka erikoistuvat tarjoamaan remonttilainoja. Näihin voi kuulua niin perinteisiä luottolaitoksia kuin verkossa toimivia lainantarjoajia. Vertaile eri rahoituslaitosten tarjouksia ja tutustu heidän asiakaspalveluunsa sekä lainaehtoihin.
 3. Verkkopankit ja digitaaliset lainantarjoajat: Verkkopankit ja digitaaliset lainantarjoajat ovat nousseet suosioon tarjoten nopeita ja helppoja rahoitusratkaisuja. Näiden tarjoajien kautta voit hakea lainaa verkossa, ja prosessi on usein nopea ja kätevä. Tutki näiden tarjoajien ehtoja ja korkoja ennen päätöksentekoa.

Vertaa aina remonttilaina ja kilpailuta halvin korko

Samalla kun suoritat remonttilainavertailua, kiinnitä huomiota myös näihin asioihin:

 • Korkotaso: Tutki ja vertaile eri tarjoajien korkotasoa. Alhainen korko voi säästää sinulle merkittävästi kuluissa pitkällä aikavälillä.
 • Lainaehtojen joustavuus: Tarkastele lainaehtoja, kuten takaisinmaksuaikaa ja mahdollisia lisämaksuja. Valitse tarjoaja, jonka lainaehtoja voit helposti sovittaa omiin tarpeisiisi.
 • Asiakaspalvelu: Arvioi myös tarjoajan asiakaspalvelun laatua ja saatavuutta. Hyvä asiakaspalvelu on tärkeää, jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia lainaan liittyen.
 • Asiakkaiden arvostelut: Lue asiakkaiden arvosteluja ja kokemuksia eri remonttilainan tarjoajista. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten tarjoaja on hoitanut laina-asioita aiempien asiakkaiden kanssa.

Kun olet vertaillut eri remonttilainan tarjoajia ja saanut tarjouksia, punnitse huolellisesti eri vaihtoehtoja. Vertaile korkoja, lainaehtoja, asiakaspalvelua ja asiakkaiden arvosteluja. T

ärkeintä on valita luotettava ja sopiva luotontarjoaja (yleensä pankki), joka tarjoaa sinulle parhaat edellytykset remontin rahoittamiseen.

Yhteenveto remonttilainoista

Ennen lainan ottamista muista myös tarkistaa luottokelpoisuutesi ja varmistaa, että sinulla on taloudelliset edellytykset maksaa takaisin laina sovitun aikataulun mukaisesti. Arvioi huolellisesti taloudellinen tilanteesi ja varmista, että pystyt hoitamaan takaisinmaksun ilman vaikeuksia.

Muista vertailla eri remonttilaina tarjouksia ja neuvotella parhaat mahdolliset ehdot.

Remonttilainan tarjoajien vertailu voi vaatia hieman vaivannäköä, mutta se ehdottomasti kannattaa, sillä se auttaa sinua löytämään parhaan rahoitusvaihtoehdon remonttisi toteuttamiseen.

Huolellinen vertailu antaa sinulle mahdollisuuden säästää kuluissa ja valita tarjoajan, joka tarjoaa sinulle parhaat edut ja palvelun remonttisi rahoittamiseen.